06 533 410 65

VERKOPEN AAN HOOFT VASTGOED

Wij begrijpen dat het verkopen van je woning veel tijd en geld kost en daarom onnodige zorgen met zich meebrengt. Zeker als de verkoop moet plaatsvinden door een ongewenste verandering van je huidige situatie. Denk aan een scheiding, sterfgeval of financiële problemen. Maar ook wanneer je snel wat extra geld wil vrijmaken om een droom te kunnen verwezenlijken, is het fijn om de verkoop snel geregeld te hebben.

Door je woning direct aan Hooft Vastgoed te verkopen, bespaar je zowel tijd als geld. Je hebt geen extra makelaars- en notariskosten, waardoor je onderaan de streep meer overhoudt. Bovendien bieden wij direct zekerheid; geen voorbehoud van financiering dus!

Daarnaast bespaar je een hoop kostbare tijd, doordat foto’s en bezichtigingen niet nodig zijn. Je hoeft dus niet continue het huis netjes te houden, omdat er vreemden over de vloer komen. Bovendien is een opknapbeurt of verbouwing van je huis niet nodig en krijg je ook niet te maken met de tijdrovende administratieve rompslomp van een regulier verkoopproces.


Wil je toch graag in je woning blijven wonen, maar wel meer financiële vrijheid? Het is ook mogelijk om je woning na verkoop van ons terug te huren. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld zorgeloos wilt genieten van je oude dag.

Verkopen aan ons betekent:
Direct zekerheid
Geen voorbehoud van financiering
Geen gedoe of lastige vragen
Snel je woning verkocht
Oplevering wanneer het jou uitkomt
Geen onnodige kosten
Alles gratis geregeld
Snel je geld
Zonder zorgen van je woning af!
Nieuwsgierig naar wat jouw woning waard is? Vraag een voorlopig bod bij ons aan en wie weet is jouw woning binnen één week verkocht!

Persoonlijk contact

We snappen dat het verkopen van je woning een spannende beslissing kan zijn. Daarom vinden wij persoonlijk contact belangrijk en werken we met één vaste contactpersoon: Christa Hooft.

Christa heeft jarenlange ervaring in de wereld van vastgoed en makelaardij. Hierdoor kan zij snel schakelen en zorgt ze dat het proces soepel verloopt.

Heb je een vraag over onze werkwijze of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

 

Telefoon: +31 (0)6 53341065

Email: info@hooftvastgoed.nl

“Ik weet wat er komt kijken bij zowel de verkoop als aankoop van woningen en waar de uitdagingen zitten. Daarom vind ik het belangrijk om tijdens de verkoop zoveel mogelijk te ontzorgen.” – Christa Hooft

crossmenucheckmark-circle
× Hoe kan ik je helpen?